PL Ogólny Wątek Polski - Czyli wszystko o naszych rodzimych lolkrowach

Aby utworzyć miejsce dla pogawędek nie na temat powinniśmy:

• Total voters
    13
  • Poll closed .
Obecność Stanowskiego w tych debatach to tak niesamowite błogosławieństwo, taki człowiek, który absolutnie nic nie ma do stracenia, bo na byciu prezydentem mu nie zależy (a i tak ma według niektórych sondaży piąty wynik) atakujący największego tchórza jego własnymi słowami. Mam nadzieję, że każda kolejna debata, niezależnie w jakim kraju i na czyje dyktando, będzie miała swojego Diogenesa.

Nie rozumiem skąd Czaskoski nadal ma 30%. On nie ma nic - kręgosłup zniknął w momencie, jak nagle jego poglądy magicznie stały się pro-prawicowe i pochwala Trumpa, wiarygodność razem z nią, wspomagana przez jego ambaras przy pytaniach od kontrkandydatów, lewa strona powinna wiedzieć już, że mu nie zależy na ich widzimisiach, a prawa od dawna nie widzi w nim żadnej wartości. Przypomina mi Bidena w rezultacie, choć do tego dotarł inną drogą kompletnie - wygląda jak ktoś, kto po prostu ma już dość, dajcie mu święty spokój, on chce wrócić do swoich tak-ludzi i po prostu wyglądać, a nie odpowiadać na pytania. Czy yebaćpisy na prawdę nie mogą wybrać kogokolwiek lepszego z istniejących opcji? Już nawet Chochołownia się lepiej prezentuje w tym momencie.

Prawica, mimo drugiego i trzeciego miejsca, wydaje się być na straconej pozycji. Silniczki nadal stanowią łączne pół kraju i im nic oczu nie otwiera, a Memcen swoim nieustannym "głosujcie na mnie, bo oni już mieli szansę" odepchnął od siebie więcej osób, niż przyciągnął. Rośnie co prawda w sondażach, ale nie wiem jak długo taka tendencja się utrzyma. Nawrocki, jakkolwiek śmieszą mnie silniczków ataki na poziomie "pis jest prorosyjski" gdzie rzeczona partia popiera kandydata na liście gończej Kremla, nie wygląda jakby mógł cośkolwiek zaoferować, poza kręgosłupem. Problem jest taki, że z Dudą było przecież podobnie, więc nie mam skąd wziąć wiary, że akurat on będzie lepszy. Już pomijam to, że po stronie Rafaua są wszystkie główne media, a przynajmniej dwa z trzech, bo nie wiem czy Polsat się podpisywał pod pozostałymi dwoma żeby mieć dostęp do debaty i nie być na pieńku rządu, czy faktycznie skręciły w lewo.

Najbardziej chyba kibicuję Jakubiakowi i Zandbergowi. Żaden z dwojga nie wydaje się być poplecznikiem którejś strony, widać bardziej od nich intelekt i idee niż od większości. Szkoda, że łącznie stanowią w tym momencie mniej niż Stanowski. Jedyna moja obawa jest taka, że każdy głos nie na główny nurt to głos na bążura w pierwszej turze.

On nie ma nic - kręgosłup zniknął w momencie, jak nagle jego poglądy magicznie stały się pro-prawicowe i pochwala Trumpa, wiarygodność razem z nią, wspomagana przez jego ambaras przy pytaniach od kontrkandydatów, lewa strona powinna wiedzieć już, że mu nie zależy na ich widzimisiach, a prawa od dawna nie widzi w nim żadnej wartości.
Trzaskowski jest prezydentem Warszawy, więc w oczach oświeconych praktycznie 4 osobą w państwie, a jedyna idea w Platformie Obywatelskiej to nienawiść do Kaczora (te same osoby co teraz rozpływają się nad Giertychem 20 lat temu się z niego nabijali i wyzywali od faszystów). Poza tym pewnie nadal w tamtejszej bańce panuje przekonanie, że w 2020 wybory były oszukane na rzecz Dudy, który według nich jest błaznem, który nie zasługuje na urząd Prezydenta RP (to są ci sami ludzie co kochają Leszke i nadal uważają go za ikonę demokracji).
Rośnie co prawda w sondażach, ale nie wiem jak długo taka tendencja się utrzyma.
Właśnie nie rośnie, teraz kończy się siła, której już nie powstrzymacie, a zaczyna się odkopywanie 5 Mentzena, więzienie za aborcję z gwałtu, czy puszczanie przeróbek Szczerego:

Co do wyborów, jebać to. Kim jest prezydent tego kraju, jakie ma możliwości legislacyjne? Po za byciem chodzącym długopisem?
Profesor Antoni Dudek mówi, że jak wygra Nawrocki to Duda wyprowadzi wojsko na ulice i będzie zamach stanu. Odwala więc lepszą robotę, niż cokolwiek próbuje robić sztab Nawrockiego z swoim podlizywaniem się GOP.

stasiu ukaszenka jak najbardziej był krową. Doskonale pamiętam legendarny fred na insomni pt. "MAMY ADRES BIEDAKA", gdzie wyszło uzależnienie od benzo, rozpad małżeństwa, IRL napady agresji wywołane jebaniem śmiesznych bagiennych ziółek w czasach młodości i ogólna chujowizna życia ókasza. Co do samego trollowania, to napierdalanie 10 gniotów na dzień już dawało do myślenia jak bardzo óki wczuł się w rolę.

Zresztą murkanboj przepadł po 2013, jego ostanie odpały to chyba było nagrywanie w piżamopasiaku rozpraw o Mokebe i gorylach we mgle.

pryszczatych prawiczkow w dresach firmy deklarujacych ze juz jada do przemysla zabijac ukrow po jakichs wsiach zabitych dechami.
ale baza xD W sumie to tęsknie jak chuj za tamtymi subkulturami, acz nie szkoda że to bydło spierdoliło do UK/zachlało się
Właśnie nie rośnie, teraz kończy się siła, której już nie powstrzymacie, a zaczyna się odkopywanie 5 Mentzena, więzienie za aborcję z gwałtu, czy puszczanie przeróbek Szczerego:
Ja jebię, największa komercyjna telewizja a materiał na poziomie średniej wielkości kanału na żydtubce xD Dziw tylko że KNP brała gejkuca na poważnie, myślałem że po za sektą lolbertarianskich autystów każdy miał tbw na niego

Last edited:
jak najbardziej był krową
No w sumie tak obiektywnie się zgadzam.
acz nie szkoda że to bydło spierdoliło do UK/zachlało się
Nie no, nie traktowalem o polskimi lumpenploretariacie jako takim, chociaz jp sebki tez sie na yt pojawialy, ale to byl bardziej target tapchana i karachana przy organizowaniu wojny z kibice net.
Imo tamtejszy sped narodowo katolicko radykalny w postaci typow potrafiacych napisac zdanie zlozone juz dawno wrzucil biało czerwona szmate do szafy jak stara zaczela fikac ze do roboty i przekladaja sobie teraz urzedowe papierki w jakichs Pizdeczkach Dolnych. A co ambitniejsi poszli na prawo i smyraja sie teraz w ordo juris i innych pisowskich instytutach palenia kasy.

Mi polskie hobos poznikaly z widoku jakos po pandemii ale nie wiem co ich wygnalo ale nie mam takiej stycznosci z blue collar zeby w ogole być zorientowanym :p

Czemu Cyborg nie startuje, mialbym na kogo glosowac a tak to sami agenci bandy czworga :(

• Like
Reactions: demicolon
Dziwi mnie, że nikt jeszcze nie poruszył tematu ostatniej akcji Brauna (i Fritza). Cała sprawa jest niejasna i trudno wierzyć komukolwiek oprócz szpitalowi w Łodzi, który wręcz Anitce właził do dupy. Zawsze wcześniej mogła sobie kupić lewy kwitek i pojechać na wycieczkę do Oleśnicy. Dalej tego nie komentuję. Ważniejszą kwestią jest ta zjebana ginekolog, która sama w sobie jest horrorkrową. Cała ta akcja potwierdziła wiele moich podejrzeń na temat na temat tego środowiska. Braun (i Fritz) był super łagodny wobec tego odpadu ludzkiego, bo powinna dostać prochem z gaśnicy jak demon od chanukiji sejmowej.

Pani żydówka ma wręcz fetysz aborcji. Tak jak panie z adt, które noszą kolczyki koła z napisem aborcja czy inne spierdoliny z feder i innych podejrzanych ngosów, które na 100% dostają kasę podatników. Przestały udawać, że chcą tylko legalnej aborcji do 12 tygodnia i chcą dobrze dla kobiet, bo o to nigdy im nie chodziło. Teraz by chciały legalnie groomować naiwne kobiety, bezgranicznie wierzące lekarzom do aborcji zdrowych (lub nawet z małymi wadami, z którymi mogą żyć) dzieci w późnym stadium ciąży żeby im szkodzić (fizycznie i psychicznie), a oczywiście najbardziej, żeby wnerwić konserwy i normików. Tym się one upajają i robią się coraz bardziej bezczelne.

żydozela od lat nie cieszyła się dobrą opinią jako ginekolog. Katole na Frondzie wygrzebały opinie o niej sprzed nawet 14 lat, które oczywiście były negatywne. Znanylekarz szybko jej profil wyłączył, żeby ukryć fakty na temat jakości jej usług. Na przykład wrzucę trochę nowszych opinii, które obecnie latają na xitterku. Groomowała pacjentki do aborcji i je okłamywała na temat stanu zdrowia płodu, konfabulowała o poważności wad lub wręcz kłamała, że zdrowe dziecko niby ma ciężkie wady rozwojowe:
1.webp

2.webp

Czy tak się zachowuje prawdziwy, godny zaufania ginekolog? Zastrasza pacjentki i jedynie proponuje aborcję, zamiast leczyć? Czy to nie wygląda na kurwa jakiś chory fetysz?

Ignorowała krwiaki, albo ich nie widziała lub kłamała na temat rozmiaru. Oczywiście żeby trzepać kasę prywatnie i zgroomować do kolejnej późnej aborcji:
3.webp

4.webp

Pacjentki traktuje jak gówno. Czytałam też opinię o tym, że jednej kobiecie spartaczyła cesarkę zszywając na odwal się i później tą kobietę traktowała jak śmiecia, nie chciała leczyć i też jej palnęła, że nie może zostać z dzieckiem w szpitalu jak zrobiła jej łaskę, że to niby odkręci. Jej średnia ocena na znanylekarz, przed tym jak profil spadł z rowerka, wynosiła 2/5.
5.webp

Również wstawiała zdjęcia płodów na FB, które sama usunęła i oczywiście dla niej było to "śmieszne". Za to chcieli ją w 2021 odwołać z stanowiska:
6.webp

8.webp

Też nazywała pacjentki grubymi i wywołało to burzę, szpital za to przepraszał:
7.webp

Mnie bardziej przeraża to, że takie osoby jak ona nadal mają prawo wykonywania zawodu pomimo ilości kobiet, które mógłby zeznawać przeciwko niej. Wiedząc jak traktuje pacjentki i ile błędów w sztuce medycznej popełnia, również mogła również spartaczyć jakąś aborcję. Doprowadzić do powikłań. Możliwie jej ofiary, które udało się jej zgroomować i teraz tego żałują zbyt się boją całego środowiska, żeby wyjść przeciwko niej. Ona, adt, federa, etc mają wsparcie kasty i mainstreamu. Panny z adt, które zgroomowały dwie kobiety do wymuszenia porodu i uduszenia dzieci w 36-37 tygodniu, nadal nie siedzą i nic nie słychać o procesie za współudział. Środowisko jest pełne atencjuszek, chwalą się tym co wyprawiają na prawo i na lewo. Gdyby wymiar sprawiedliwości działał i kasta nie istniała, jakby się tak samo chwaliły tym co robią, dawno by siedziały. A Braun, Kaja Godek i fundacja Pro-Życie mają już wystarczająco amunicji przeciwko ich środowisku. Którą one same im dają i później się dziwią dlaczego są takie akcje.

Ten cały niekończący się pierdolnik mnie męczy. W tym kurwidołku jesteś albo panią żydówką chwalącą się zdjęciami płodów które usunęła w lewych aborcjach lub Kają Godek. Nic pomiędzy. Pisiory wsadzając kij w to mrowisko spieprzyli wszystko do cna, wiedząc, że to coś czego się nie rusza. Od tego czasu w Polsce, w społeczeństwie stały się gorsze rzeczy. Cały ten jad wobec dzieci i normalnych (nie patologicznych) wielodzietnych kobiet od feministek i ich akolitek (psich matek). Czy nawet kobiet które mają to jedno dziecko , bo wg. nich marnują sobie życie. Nie ma już sensownego modelu macierzyństwa, a troje dzieci nawet jak zarabiasz dobrze to patola.

One wszystkie dawno powinny być opisane w wątku o krowach feministycznych. Który byłby containmentem dla wszystkich krówek. Jest ich sporo. Takie jak wszystkie Babisówny, Lemparcice, aborcjonistki, Żukosie, Kotule, Magdaleny Środy i inne akademickie krówki. Od początku (tj. lat 90. i 00.) polskie środowiska feministek też wspierały tranzystory. Tylko trzeba wykopać ich gazetki i stare fora i poskładać to do kupy, żeby stworzyć chronologie rozwoju tego raka.

Pani żydówka ma wręcz fetysz aborcji.
Cieszę się że poznałem całość tej historii, bo z tym kontekstem jest ona dużo bardziej absurdanla. Otóż znów mamy przypadek gdzie spotykają się drogi dwóch wariatów, chociaż musze przyznać że jestem pod wrażeniem automatyzmu z jakim braun działa w tym szpitalu skonfrontowany z policją i tym żydowskim gnomem. Zachowuje się zupełnie jak by był zahipnotyzowany.

• Like
Reactions: Dubya's Cat
Z ciekawości obejrzałem stream iShowspeeda w Polsce (czemu) i ciężko nie zauważyć, że przez praktycznie cały stream był do niego przyssany jeden z chujków z Abstrachuje, Pasut bodajże? Wtedy w sumie zauważyłem, że pierwszy raz od kilku lat przypomniał mi się ten kanał. Wiem w sumie tyle że od kilku lat nie są już razem, coś w ogóle się z nimi obecnie dzieje? Wiem tyle że Czarek sam to teraz prowadzi i raz go widziałem w LOL: Kto się śmieje ostatni (polska edycja kompletnego spierdolenia Documental), oprócz tego zero.

Możliwie jej ofiary, które udało się jej zgroomować i teraz tego żałują zbyt się boją całego środowiska, żeby wyjść przeciwko niej.
Opowieści dziwnej treści znajomka ze środowiska nakreślają obraz zamkniętego kręgu do którego ciągnie różnych egomaniaków, psycholi, sadystów i zboków czy zwyczajnie ludzi którym odpierdala od stresu i nadgodzin, płeć w sumie nie gra roli są tam i kobiety które markiza de Sade'a doprowadziłyby zachowaniem do kompleksów niższości. Wg niego tak co drugi lekarz albo ćpa (niekoniecznie leki ale np. kofeinę), albo urządza sobie za plecami żony/męża jakieś bachanalia, albo ma coś za uszami co można wykorzystać jako kompromat na zasadzie "siedzisz cicho o mnie, to ja siedzę cicho o tobie". Tych grzecznych i uczciwych się na imprezy nie zaprasza i pomija w awansach.

Niekoniecznie chodzi o jakieś machloje, czasem środowisko bezwarunkowo chroni swoich wychodząc z założenia, że każdy zapierdala do upadłego i pomyłki się zdarzają po 20paru godzinach bez snu. Jest też problem że ci wyżej postawieni w np. organach kontroli mogą praktycznie wszystko łącznie z handlowaniem w pełni refundowanymi lekami wystawianymi przez samych siebie i ich koledzy siedzą cicho bo się po prostu ich boją.

O tym że grono lekarskie uważa zwykłych ludzi jak ty i ja za ciemne bydło to szkoda gadać bo chyba wszyscy to wiedzą. Tego akurat im nie żałuję bo trudno nie przyznać racji.

Magdaleny Środy
O, pamiętam tą panią z jej felietonów w Wprost. Fajnie się czytało ale z każdym kolejnym nabierałem wrażenia że słucham tego mitycznego telewangelisty z Ameryki co krzyczał by jebać pedałów, a później przyłapali go jak targał lachę jednemu. Czytać przestałem bo ile można na tej samej nucie wygrać melodii?

• Like
Reactions: Dubya's Cat
Z ciekawości obejrzałem stream iShowspeeda w Polsce (czemu) i ciężko nie zauważyć, że przez praktycznie cały stream był do niego przyssany jeden z chujków z Abstrachuje, Pasut bodajże? Wtedy w sumie zauważyłem, że pierwszy raz od kilku lat przypomniał mi się ten kanał. Wiem w sumie tyle że od kilku lat nie są już razem, coś w ogóle się z nimi obecnie dzieje? Wiem tyle że Czarek sam to teraz prowadzi i raz go widziałem w LOL: Kto się śmieje ostatni (polska edycja kompletnego spierdolenia Documental), oprócz tego zero.
Pasut po prostu ześwirował xD
Spermił do różnych kobiet, mówił, że osoby biorące leki to ćpuny, mówił dużo i też o swoim życiu seksualnym i teraz chyba upił psa xD

Masz taki mały briefcase tego co pamiętam w kontekście Pasuta

• Informative
Reactions: demicolon
Nie no, nie traktowalem o polskimi lumpenploretariacie jako takim, chociaz jp sebki tez sie na yt pojawialy, ale to byl bardziej target tapchana i karachana przy organizowaniu wojny z kibice net.
Imo tamtejszy sped narodowo katolicko radykalny w postaci typow potrafiacych napisac zdanie zlozone juz dawno wrzucil biało czerwona szmate do szafy jak stara zaczela fikac ze do roboty i przekladaja sobie teraz urzedowe papierki w jakichs Pizdeczkach Dolnych. A co ambitniejsi poszli na prawo i smyraja sie teraz w ordo juris i innych pisowskich instytutach palenia kasy.
A to mea culpa, widocznie pomyliłem grupy . Samego Crusadera nie pamiętam, niby nick cos mi mówi, pamiętam że były jakieś tam gimbonacjonalistycne konta na żydrurce angażujące sie w pyskówki z trollami z flagą izraela na profilowym. Ale to już dośc zamierzchła przeszłość.

Co do akcji Grzesia Brauna: abstrachując od tej lekarki, szpitala, matki dziecka itd- jeżeli jest tak, jaka jest oficjalna narracja (płód miał ekstremalną łamliwość kości, z cipy przy porodzie wyszłaby papka zamiast dzieciaka, pożyłoby max parę/paręnaście dni cierpiąc niemożebnie przy tym) to skrócenie męk takiego dziecka byłoby przynajmniej częsciowo moralnie OK. No chyba że dzieciak miał tak naprawdę lekka wade kości, to aprobuje i popieram akcję, choć nie pownienem xD

Cieszę się że poznałem całość tej historii, bo z tym kontekstem jest ona dużo bardziej absurdanla. Otóż znów mamy przypadek gdzie spotykają się drogi dwóch wariatów, chociaż musze przyznać że jestem pod wrażeniem automatyzmu z jakim braun działa w tym szpitalu skonfrontowany z policją i tym żydowskim gnomem. Zachowuje się zupełnie jak by był zahipnotyzowany.
Jego umięjętność krasnomówstwa i to z taką prędkością zawsze mi imponowała. W porównaniu z piskliwym jęczeniem pani żydówki Brauna da się słuchać. Polecam obejrzeć sobie kawałek gdzie ona tym wstrętnym głosem pierdoli, że dziecko w 39 tygodniu jeszcze w macicy nie jest człowiekiem - jak na żydoateistkę wyjątkowo jest spójna z ich linią. Pamiętam jak w Stanach żydowskie kurwy pierwsze się popłakały po obaleniu Roe v Wade i zjebane ciężarne żydówy protestowały z napisami "Not Human Yet" na brzuchu. Cała narratywa wokół aborcji i retoryka, której używają aborcjonistki jest bardzo żydowska, czy to tutaj czy w Stanach. Bo wg. nich nawet dziecko w trzecim trymestrze, które już zdolne do życia poza łonem matki nie jest dla nich człowiekiem. Dopiero po porodzie.

Braun w tym pojedynku jest normalny, bo ja nie wiem jakim można być człowiekiem żeby oszukiwać jakąś kobietę. Wmawiać jej, że dziecko jest ciężko chore i zgroomować ją do aborcji w późnym stadium dla własnej chorej "przyjemności". Co do statystyk z Oleśnicy podchodzę ostrożnie, bo żydozela mogła tam też mieszać, bo jest tam koordynatorem. Nie wiadomo ile z tych niby chorych dzieci było tak naprawdę zdrowe. Mogła fałszować dokumentację, bo widząc jakim socjopatą jest ta kurwa, to spodziewam się po niej wszystkiego. Wiadomo, że też zabijała całkowicie zdrowe dzieci.
płeć w sumie nie gra roli są tam i kobiety które markiza de Sade'a doprowadziłyby zachowaniem do kompleksów niższości.
Wszystkie złe doświadczenia miałam właśnie z kobietami. W sumie Kurwin ma rację, że autorytet lekarski upadł, jak pełno takich midwits płci żeńskiej zaczęło się ryć na studia medyczne. Mają o sobie strasznie wielkie mniemanie, bo wielka pani doktor myśli, że jest nadczłowiekiem. U kobiet jest to bardzo widoczne. Są dobre lekarki, ale już na tyle od złych wycierpiałam, więc jak szukam lekarza to omijam kobiety. Też matka mi od lat mówiła żebym nie chodziła do ginekologa baby, bo są okropne, zimne, mało delikatne i ignorują to co mówią im pacjentki, bo wiedzą lepiej.

Niekoniecznie chodzi o jakieś machloje, czasem środowisko bezwarunkowo chroni swoich wychodząc z założenia, że każdy zapierdala do upadłego i pomyłki się zdarzają po 20paru godzinach bez snu. Jest też problem że ci wyżej postawieni w np. organach kontroli mogą praktycznie wszystko łącznie z handlowaniem w pełni refundowanymi lekami wystawianymi przez samych siebie i ich koledzy siedzą cicho bo się po prostu ich boją.

O tym że grono lekarskie uważa zwykłych ludzi jak ty i ja za ciemne bydło to szkoda gadać bo chyba wszyscy to wiedzą. Tego akurat im nie żałuję bo trudno nie przyznać racji.
To zamknięte środowisko, więc jeśli nikt pokrzywdzony zrobi afery lub odkryje to jakiś sygnalista, to mogą wszystko sobie zatuszować i rozejdzie się po kościach. A żydozela sama wpadła, bo jest straszną atencjuszką i się chwali swoim spierdoleniem umysłowym.

Do takich zawodów niby elitarnych, z dużą władzą nad innymi zawsze pchały się mocno zjebane jednostki. Teraz lekarze nie są tacy jak kiedyś. To są takie średniaki, które się upoiły swoim statusem i budują tym swoje ego. Dlatego nimi gardzę, bo od czasów srovida pokazali swoje prawdziwe oblicze.

Taka sama sytuacja jest z kastą prawniczo-sędziowską. Podobnie zjebane jednostki z wielkim ego, podobnie zamknięty krąg oparty na znajomościach.
Co do akcji Grzesia Brauna: abstrachując od tej lekarki, szpitala, matki dziecka itd- jeżeli jest tak, jaka jest oficjalna narracja (płód miał ekstremalną łamliwość kości, z cipy przy porodzie wyszłaby papka zamiast dzieciaka, pożyłoby max parę/paręnaście dni cierpiąc niemożebnie przy tym) to skrócenie męk takiego dziecka byłoby przynajmniej częsciowo moralnie OK. No chyba że dzieciak miał tak naprawdę lekka wade kości, to aprobuje i popieram akcję, choć nie pownienem xD
Oficjalna narracja, czyli wybiórcza i główny ściek? Tam prawdy nigdy nie uraczysz. Wszystko co trąbią, jest stertą kłamst robiącą z żydozeli bohaterkę, a z anitki wielką męczennicę. Dobrze, że zachowałam screen oświadczenia szpitala w Łodzi, bo niestety linki zgubiłam. Oni wszystko to obalili na jednej stronie formatu A4.
szpital.webp

Anitka nie była do niczego zmuszana i była objęta pełną opieką. Lekarze zaproponowali jej cesarkę w znieczuleniu ogólnym, żeby się nie męczyła i dziecko wyszło w całości. Po tym by miała pełną opiekę, a dziecko byłoby leczone od razu po porodzie. Chcieli jej też zapewnić wsparcie psychologiczne, które odrzuciła 🤡 Włazili jej wręcz do dupy. W psychiatryku skończyła, bo chciała popełnić bohatera i tam najprawdopodobniej tylko postępowali wg. procedur co do takich niestabilnych delikwentów. Co do tego, że zabrali jej paski i kable - to standardowa procedura w szpitalach psychiatrycznych, nawet poza izolatką.

Co do wady, nie można stwierdzić, jak będzie poważna do póki nie urodzi się dziecko. Łamliwość kości można już wykryć w 14 tygodniu ciąży podczas USG. Mogła usunąć ciążę wcześniej, a nie w 36-37 tygodniu. Nikt jej niczego nie bronił.

E: Na xitterku pojawiło się coś podobno kogoś, kto zna byłe i obecne położne w Oleśnicy. Jeśli to nie fejk i jeśli naprawdę żydozela zabiła zdrowe dziecko w 39 tygodniu... dawajcie mi kapelusze, ale cała mamusia powinna dostać karę główną tak jak żydozela. Jak można tyle nosić ciążę, tylko żeby zabić to dziecko? Pisiory stworzyły lukę prawną, która przez aborcjonistki jest wykorzystywana ile wlezie. One na początku chciały do 12 tygodnia, później do 24 tygodnia, a teraz do dnia porodu. One mają kobiety w dupie. Braun ma rację i to kuźwa wygląda jak składanie ofiary z dzieci Molochowi. Lewe zaświadczenia łatwo zdobyć, bo dla psychiatrów i psychologów jedynie liczy się kasa.
screen.webp

Cała ta sprawa mnie gotuje, jak wiem ile kobiet teraz wydaje sterty pieniędzy, żeby zajść w ciążę i mieć dzieci. A tutaj taka spierdolina, która nie ma problemów z płodnością, sobie morduje dziecko w 39 tygodniu z pojebanego widzimisie.

E2: Coolfon, który jest sam w sobie minor krówką (a wojenki z Wiechem były mlecznym cowcrossoverem), wrzucił dowody, że pani żydówka faktycznie wstawiała te zdjęcia. Wyszło, że wrzucała je na profilowe lub zdjęcie w tle, a nie w poście jak myślałam. Wrzucam w spoilerze.
tw.webp

zydoautyzm.webp
Dziwne, że jej konta wcześniej już nie spadły z rowerka bo to są treści drastyczne, które publikowała regularnie. Żydozela również udaje, że ma autyzm w co nie wierzę, bo wiele kobiet z BPD, narcyzmem lub zaburzeniami socjopatycznymi kryje się pod autyzmem.

Last edited:
Back