Kesinlikle başka birisinin açtığı troll hesap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle başka birisinin açtığı troll hesap
Götünle mi izledin.özet: çocuk taciz ettim ve 30'a merdiven dayamama rağmen hala aylarca banyo yapmayıp kendimi çocuk gibi hissetmek için traş oluyorum ve bütün gün pc başında oturuyorum çünkü uhh otistiğim engelli raporum var
-erdem
Deniz Başak ile video falan yapar mı acaba? Tam onluk, o da böyle age progresser trans age cart curt gönderileri paylaşıyordu sürekli.
Videoya değil daha önce atılan bir gönderiye yorum yaptım.Götünle mi izledin.
Özet: Beni 14 yaşında kabul edin ben nörolojik olarak 14 yaşındayım. (Sonda dümenden bayılır gibi olma.)
Hamamda karılar nasıl bayılır 2 geliyor mu diye umdum bir an cidden(Sonda dümenden bayılır gibi olma.)
translar o kadar hrt estrojen cart curt uğraşıyor üstad bim diyeti ile c cup memeye sahip
erdem siktir et sporu mporu babandan para al hrt başla hem daha geç yaşlanırsın hem o memeler boşa gitmez başla estrojene
16-17 derken 14'e indi yalnız. Sonu var mı "gençleşmesinin"BÜYÜMEYİ REDDEDİYORUM
14 Yaş kız cloplamak istiyorum.
Üstad gece azgınlığıyla 14 yaş kıza gene küçük erdemi yolladı. Yakında çıkar kokusu.nörolojik olarak 14 yaşındayım doktorlarda böyle diyor dediği şey tamamen chatgptye yazdırdığı safsatadan ibaret. ikidir her türlü hukuki sorumluluğu reddediyorum demesi acaba bizim oğlan gene bir boklar yedide ona mı tutuştu diye düşündürmüyor değil. 30una gelmeden tepedeki saçların tamamı gidecek kalanlarla yanları kapatmaya çalışıyor hala çocuğum diye geziniyor. raporundada %40 zihinsel engelle ilgili hiçbir şey göremedim acaba buda üstardın kendine koyduğu sayısız teşhisten biri mi? oqlim eğer milleti ikna etmek istiyorsan peter pan sendromum var falan de hem resmi anlamda teşhisi çokta yaygın değil kimse belgeni sorgulamaz
nörolojik olarak 14 yaşındayım doktorlarda böyle diyor dediği şey tamamen chatgptye yazdırdığı safsatadan ibaret. ikidir her türlü hukuki sorumluluğu reddediyorum demesi acaba bizim oğlan gene bir boklar yedide ona mı tutuştu diye düşündürmüyor değil
Doğruluğunu düşündürtmedi değil...Üstad gece azgınlığıyla 14 yaş kıza gene küçük erdemi yolladı. Yakında çıkar kokusu.
Doğruluğunu düşündürtmedi değil...
Midem ağrıdı senin yüzünden çünkü iğrenç düşünüyorsun, İĞRENÇ! LAN 13 YASİNDAKİ KIZLARI NE YAPAYIM BEN?! ÇOCUK ONLAR ÇOCUK!! GELISIMINI TAMAMLAMAMIS INSANLARDIR COCUKLAR. CIDDEN SAPIK MISIN NESIN BI GIT BAK IYICR SINIRIM BOZULDU
"Femtopat" ve 14 yaş görünce dayanamamış. Benim de aklıma çok iyi şeyler gelmiyor açıkçası.
Üstad 14 yaş femboy mu buldu yoksa???14 yaşında nerelerde çalışılır?(Başkasının gönderisine yorum yapmış):
https://www.technopat.net/sosyal/konu/14-yasinda-nerelerde-calisilir.3713727/
https://ghostarchive.org/archive/1sNSI
Adam pedo manyak çıktı RIZA BABArıza baba evini basmadan hemen önce cey lazuliyi gösterip 16 17 yaş olumlamaya başlamıştı zaten. döndükten sonra ilk icraati gene altyaş sikişini övmek oldu sonra yaşı adım adım 16 15 14 diye düşürmeye başladı.
şunuda unutmayalım
Soruyla cevabın alakası bile yok pedofili propagandası ve normalleştirmesi yapmış.Erdem'in yeni Technopat gönderileri.
Backdoor olduğu nasıl anlaşılır?:
14 yaşında nerelerde çalışılır?(Başkasının gönderisine yorum yapmış):
Disney Plus'ta neden her içerik yok ve eksik?: (Yakın zamanda cevap vermiş, önemli bir şey yok):
Profil fotoğrafını da değiştirmiş.
Doğruluğunu düşündürtmedi değil...
View attachment 7207835
Bayağıdan beri pedo masonluğu yapıyor forumlarda ve üstüne İsrail aşığı Recep Baltaş (Erdem AKP'liyim diye gezinip böyle heriflere tapıyor) ile saz arkadaşları yaptıklarını destekliyor.Soruyla cevabın alakası bile yok pedofili propagandası ve normalleştirmesi yapmış.
Ben bu Erdemi Techolay ve Technopata şikayet ettim tek tek anlattım pedofili olduğunu ve teknoloji sitesine.
Gelen cevaplara bak adamlar hala bu herifi savunuyor Erdem iyicene coştu kendi diskort adını liseli yaptı discord idsinden bakın 15-16 yaşında kız sikmek normaldir olayına bağlıyor herşeyi artık ve millette bunu savunuyor.
View attachment 6451187View attachment 6451189View attachment 6451190
Bu arada Rio'nun discord loglarına tekrar bakınırken Ceylin videosunu buldum. Daha önce kimse atmamış buraya.Biz kiwifarmstan bahsedip durunca girip baktıktan sonra arkadas trollemeye baslıyor, basimizdan gitmesi icin transız diyoruz, tabii pek etkisi olmuyor, arkadas da kendisini sadece biraz yüzeysel tanıyordu, bu kadar ileri seviye bir vaka olduğunu sunucuda öğrendik.
Bayağıdan beri pedo masonluğu yapıyor forumlarda ve üstüne İsrail aşığı Recep Baltaş (Erdem AKP'liyim diye gezinip böyle heriflere tapıyor) ile saz arkadaşları yaptıklarını destekliyor.