TR Erdem Alsırt / Turkish Brony Gamer / Turkish Chris-Chan

Erdem seninle mahkemede görüşeceğiz. Gerekli insanlarla iletişimi kuruyorum, şu an kiwidende bütün var dediğim kanıtların hepsini arşivliyorum ve avukatımla paylaştım. Kendisiyle görüştüm ve durumu anlattım, whatsapp üzerinden konuyla ilgili ekran görüntüsü atınca para bile talep etmeden bu konuyla ilgilenebileceğini söyledi. ÇOCUK İSTİSMARI VE İHMALİNİ ÖNLEME DERNEĞİ'ne kendi adım soyadım açık bir şekilde şikayette bulundum. Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Vakfına da ayrıca başvurdum.
Bunun dışında senin için bir Websitesi hazırladım, domaini aldım ve gerektiğinde siteyi erişime açacağım sana sadece ön sayfanın daha başlangıç görüntüsünü atıyorum. Siteye önceki mesajda attığım bütün kanıtları ve fazlasını ekleyeceğim. Bu siteyi de toplumsal sorumluluk için Ekşisözlük, Donanımhaber, Technopat, Techolay gibi sitelerde paylaşacağım.
Evinin adresi, T.C. kimliğin herşeyin belli. Adli süreç bittikten sonra hangi deliğe tıkıldığını da takip edip, hangi hapiste çürüdüğünü de paylaşacağım. Gerçek hayatta karşına dim dik dikileceğim bakalım ne yapacaksın. Bu yazdıklarını da yapay zekaya yazdırmışsın, Sinan beyin haberi olmadan bu hareketleri yaptığın belli.

Kendini beklemeye al bakalım buna cevap ne atacaksın. Dildo gelecek gelmeyecek diye insanları tehdit ediyordun, evine mahkeme kağıdı gelince ne yapacaksın. Baban diyordu öyle kafasına göre kimse kimseye dava açamaz, şimdi peşinde avukatlar ve çocuk istismarı dernekleri var ve elimizde tonla senin yok dediğin kanıtlar mevcut. Hodri meydan. Sikinin fotoğraflarına, liseli kızların ayakkabısını koklayacağım mesajlarına, 14 yaşındayım yazdığın profil hesabına karşılık hakime siber zorbalık diye ağlarsın bakalım sonuç ne olacak.

Erdem yayında. Yine babasının ses kaydı. Ekrana da engelli raporunu yansıtmış, tutuşmuş hemen.

1744917763657.webp

1744917806691.webp

1744917826458.webp

1744917851925.webp

1744917906610.webp

1744917964861.webp

1744918001362.webp

Erdem çok fena tutuşmuş abooo

Hacker Erdem iş başında...
1744918114030.webp

1744918172365.webp

Buradakileri zorbalıkla suçla milleti tehdit et evine çağır ;)
1744918233000.webp

1744918337802.webp

1744918371702.webp

1744918394386.webp

1744918407336.webp

1744918479088.webp

Onlar da çocuk taciz ediyorsa onları da paylaş. Konu çocuk taciz etmek olunca sorun oluyor, onlar yaptıysa onlar da sorunlu.
Babası da sadece bu troller ahlaksız bu troller kötü demekten başka bir şey demiyor yayında ama hala başkalarını suçluyor.
1744918575623.webp

1744918644158.webp

1744918662425.webp

Konuştuğun ve birlikte hareket etmek istediğin Deniz Başak açık bir şekilde pedofiliyi ideoloji olarak savunuyor. Herkese anlattığın fetişlerin, liseli fantezilerin, çocuk tacizlerin apaçık ortada. Bu noktadan sonra kurtarabileceğin bir şey kalmadı sen de engelli raporunla sıyrılmaya çalışıyorsun. Sorumlu tutulabileceğin her türlü şeyden ben aslında 14 yaşındayım ve otizmliyim diyerek kaçmaya çalışıyorsun.

1744918840362.webp

1744918861829.webp

Deniz Başak'ın her şeyi burada paylaşıldı görmemiş olmama imkanın yok. Direkt olarak bura üzerinden tanıştınız zaten. Yine klasik sorumluluktan kaçma çabası.
1744919033849.webp

1744919153501.webp

Attachments

• 1744918098997.webp
    1744918098997.webp
    25.9 KB · Views: 6
Last edited:
Erdem'in eli ayağına dolaşmış şu an açtığı yayında heyecandan konuşamıyor.
1744918624396.webp

Sana bir nebze iyilik olsun da süt getirmeye devam et diye kaldırmıştım Erdem. Bu seni rahatsız ettiyse daha fazlasıyla geliyorum. Bana zaman ver.
haveibeenpwned
Şu an yayında Kiwi'nin ve imageboard'ların istendiğinde hacklenebileceğini javascript açıklarıyla cart curt yapılabileceğini falan anlatıyor. Thread'in en başında -18 kıza attığı pipi görseli varken neyden bahsettiğini anlamış değilim.
1744919351606.webp

Bu nasıl hitabet?
1744920229530.webp

prompt: "siber zorbalığa uğruyorum. beni zorbalayan insanlara karşı uzun bir metin yaz."
Buram buram ChatGPT kokan metinlerle gelmek yerine azıcık uğraş göstermelisin.
Buraya yazan kadar da buraya yazmayıp sadece okuyan sandığından çok fazla kişi var.

Last edited:
Erdem'in eli ayağına dolaşmış şu an açtığı yayında heyecandan konuşamıyor.
View attachment 7236290
Sana bir nebze iyilik olsun da süt getirmeye devam et diye kaldırmıştım Erdem. Bu seni rahatsız ettiyse daha fazlasıyla geliyorum. Bana zaman ver.
haveibeenpwned
Şu an açtığı yayın eski bir yayının tekrarı. Chatte kudurması bazı şeyleri gözler önüne seriyor ama.

Metni Deniz Başak'a yazdırmıştır o da GPT'ye yazdırmış herhalde. Kendisi ChatGPT kullandığını daha önce söylemişti zaten. Lacan Freud karanlık dürtü falan Erdem onları bilmez.

Last edited:
Somon Erdem yeni huy tanımıyorum demek herhalde. Recai iskenderi de tanımıyorum demişti 4 senedir bilmesine rağmen tanımaması imkansız olmasına rağmen. Gerçek adınla gel diyor hala gelicem dedim zaten ondan götün tutuşup yayın açtın. Hadi 13 yaşında kıza sikini attın yalan, 13+5 topla yaşlar eşitlenecek o da mı yalan?

• Like
Reactions: XaXaSt0rr
Somon Erdem yeni huy tanımıyorum demek herhalde. Recai iskenderi de tanımıyorum demişti 4 senedir bilmesine rağmen tanımaması imkansız olmasına rağmen. Gerçek adınla gel diyor hala gelicem dedim zaten ondan götün tutuşup yayın açtın. Hadi 13 yaşında kıza sikini attın yalan, 13+5 topla yaşlar eşitlenecek o da mı yalan?
Erdem'in kafasında ona düşman gizli bir organizasyon var, hedef alındığını sanıyor. O yüzden "sadece ben mi böyle şeyler yaptım, niye başkalarını hedef almıyorsunuz" diyor. İnternette birbirinden alakasız onlarca farklı platforma gidip kendini önceden tanımayan insanlar arasında bile lolcow olmayı başarıyor. Ancak hala bu kafasında kurduğu grubu suçlamaya devam ediyor. Teknoloji platformlarında rıza yaşı düşürmeyi savun hızlı harddisk silme tekniğini ismin yap millet senle dalga geçsin, facebook'ta insanları taciz et küçük kızlara uygunsuz fotoğraflar at yine de mağdur sen ol, imageboardlarda forumlarda abuk subuk postlar at millet seni tanısın. Discord ses mühendisliği sunucusuna gir spam yap otizmliyim adhdliyim diye duyar kas millete çok bilmişlik tasla lolcow olup banlan. Tosunlamaya gelen herkes birbirini tanımayan alakasız insanlar, hepsini Erdem kendisi topladı.

• Like
Reactions: Turk on the lurk
Erdem'in kafasında ona düşman gizli bir organizasyon var, hedef alındığını sanıyor. O yüzden "sadece ben mi böyle şeyler yaptım, niye başkalarını hedef almıyorsunuz" diyor. İnternette birbirinden alakasız onlarca farklı platforma gidip kendini önceden tanımayan insanlar arasında bile lolcow olmayı başarıyor. Ancak hala bu kafasında kurduğu grubu suçlamaya devam ediyor. Teknoloji platformlarında rıza yaşı düşürmeyi savun hızlı harddisk silme tekniğini ismin yap millet senle dalga geçsin, facebook'ta insanları taciz et küçük kızlara uygunsuz fotoğraflar at yine de mağdur sen ol, imageboardlarda forumlarda abuk subuk postlar at millet seni tanısın. Discord ses mühendisliği sunucusuna gir spam yap otizmliyim adhdliyim diye duyar kas millete çok bilmişlik tasla lolcow olup banlan. Tosunlamaya gelen herkes birbirini tanımayan alakasız insanlar, hepsini Erdem kendisi topladı.
Hepsi ÜSTADIN 86 boyutlu satrancının bir parçası.

Erdem yine saçma sapan mesajlar sıçmış ekran görüntüsü almakla uğraşamadım ama sana vereceğim cevap çok basit Erdem.

Madem otizmin var engelin var, nasıl bu engelle yaşarım hayatımı sürdürürüm, 14 yaşında birinin zekası var hangi işlerde çalışır ne yapabilirim diye uğraşmak yerine gidip nasıl hap yutar 15 yaşına dönerim, nasıl liseye tekrar giderim, nasıl üzerimden yasal sorumluluk kaldırılır, hangi ülkelerde çocuk sikmekten az ceza alırım gibi konularla uğraşıyorsun. Öyle ya bir adam düşünelim lise yıllarında duyma yitisini kaybetsin sağır kalsın. Bu sağır adam sonrasında engelimle nasıl iş bulurum, kulağım duymadan yapabileceğim işler vesaire hakkında araştırma yapar. Benim kulağım liseden beri duymuyor, hap yutucam liseli olucam sübyanların ayakkabısını koklayacağım, Norveçte liselilerle takılsam başıma bir iş gelmez diye saçmalamaz.

Sen otizm ve zihinsel engel arkasına saklanan bir sapıksın. Otistik bir insan oturur engelimle nasıl yaşarım, ne işte çalışabilirim ne yaparım diye düşünür. Hapı yutucam liseli olucam karıyı kızı sikicem ben gençliğimi yaşayamadım engelliyim şimdi benim liseli sikmem lazım diye düşünmez.
Zorbalık; psikolojide ve hukukta, daha üstün konumda ya da güçlü olanın karşısındakini -genellikle istediklerini yaptırmak amacıyla- etkilemesi, ezmesi ve gözünü korkutması.
Bak zorbalığın tanımı burada. Biz seni ezmiyoruz, etkilemiyoruz ve gözünü korkutmuyoruz. Kimse sana gidip liseli kızların ayakkabılarını koklama fantazini anlat diye şantaj yapmıyor, büyümek istemiyorum diye video çek demiyor, gidip ülkedeki bütün forumlara açık adın soyadın ve adresinle üye olup insanlara sataş demiyor. En büyük siber zorba sensin, 13 yaşında kızı taciz edip bişey olmaz yaşına 5 ekle 5 sene sonra eşitlenecez diyen sensin, 30 yaşında Aslı Tılsım adında kadının stalkeri(sapığı) olup bununla gurur duyan ve farklı forum sitelerinde bununla övünen sensin, 2014 yılında Ponychan sitesinde yazı yazıp, eski videolarında 4chan logosu koyan sensin, pedofililerle takılan, discordta liseli taklidi yapan ve gerçek liselilerle konuşan sensin. Kimse sana zorbalık yapmadı, kimse senin sikinin fotoğrafını zorla çekmedi, kimse sana bunları zorla yaptırmadı ki zaten yaptıramaz.

Bunun dışında, "14 Yaşındayım" muhabbeti yeni çıktı bununda herkes farkında. O pedofili ile konuştuktan sonra öyle yaptın profili, ve 14 yaşında taklidi yapıyorsun sebebi de belli. Gerçek 14 yaşındakiler ile muhattap olup, konuyu cinselliğe çekmek. Cey Lazuli Minachu falan bunlar 15-16 yaşındayken sevgili yapmış takılıyorlar kafayı bozma sebebin de bu çok kez söyledin. Attığın son youtube mesajında niye 14 yaşında olmak istediğini kendin belirtmişsin. Millet lisede sevgili yaptı, ben yapamadım, 25 yaşına geldim iş yok güç yok kimse bana bakmaz o zaman profilime 14 yaşında yazayım, 14 yaşındakilerle konuşayım belki birine saplar geçerim diyorsun mevzu bu. Etrafa 14 yaşında yazıp çoluk çocuğu sikmeye çalıştığındanda ne Sinan ne Özlem'in haberi olduğunu düşünmüyorum, zaten mahkeme gelince Babana yaptıklarını tek tek belgeleriyle anlatacağız. Peter pan sendromu diye bir hastalık yok. Senin bu hal ve hareketlerinin otizm ile de alakası yok. Bir sürü otistik insan var, kendin gibi kaç insan tanıdın 25 yaşında olmasına rağmen profile 14 yazıyor çoluk çocuğa saldırıyor, bu pedofili belirtisi otizm değil. Bir insan hem otistik hem pedofili olabilir, burada insanlar senin iq seviyen 81 diye seninle uğraşmıyor, Türkiye ortalamsı zaten 86 senin IQ seviyene sahip en az 25-30 milyon insan vardır bu ülkede.

Ayrıca neden 15 değilde 14 yaşında olduğumu söylediğimi merak ediyorsanız, dediğim gibi gelişimsel bozukluğum ve Lise'nin başlangıcı yani Lise 1'e başlama yaşının 14 olması sebebiyle. Çünkü ben diğer öğrencilerin aksine, gençliğimi iyi ve düzgün, dolu dolu yaşayamadım. Onlar Liseye gitti, lisede sevgili yaptı, biraz daha büyüyünce ise evlendiler... Hatta bazı Türk forumlarında örneğin Donanım Haber forumunda, lise aşkıyla evlendiğini söyleyen, Türkiye'de yaşayan ve resmi ve yasal olarak evlenip, çoluk çocuk sahibi olduğunu, eşiyle çok mutlu olduklarını anlatanlar var. Ben bunları okuyunca kıskançlık krizlerine giriyorum.

Kendi ağzından itiraf etmişsin, millet lisede sevgili yaptı sikişti evlendi ben yapamadım o yüzden yaşım 14 yazıyorum, bende liseli sikmek istiyorum diyorsun. Zaten yasal sorumluluk almıyorum, hapishaneler norveç gibi olmalı kimse ceza almamalı ve technopatta tecavüzcüleri savunduğun mesajdan beri niyeti bozduğun belli. Sen bu profile 14 yaş yazıp yine de sikmeyi beceremeyince en sonunda niyeti bozup ırza geçmeyi planlıyorsun, hapisten ve kanunlardan korkmaya başlamışsın bile. Kafanda tecavüz planları dönüyor o yüzden bu Norveç övmeler.

Last edited:
Az önce açtığı yayına gireyim dedim rastgele bir yerden başlattım ilk duyduğum şu oldu:

Tek kelimeyle korkunç. Şu an ben bunu yazarken arkada "ben Norveç'te doğsaydım şu an rahattım bir işe girmiştim çok sosyaldim Norveç'te kimse kadınsız kalmıyor kimse yalnız değil" diyor. Ekrana @zortpirtzort'un mesajlarını yansıtıp cevap vermeye çalışıyor ama ortada bir yargı yok sadece boş laf silsilesi.
1744956261346.webp

Asrın Tok'u etiketlemiş. Asrın Tok dahil olsa acayip eğlenirdik, Asrın Erdem'den 1 yaş küçükmüş bu arada.
Erdem polis senin oyuncağın değil, IP bulma işi de senin kafana göre gerçekleşecen bir şey değil. Chat'indeki adama kafana göre "senin IP'ni buluruz" deyip söversen anca senle taşşak geçerler.

Last edited:
18 Nisan 2025
Troller boş yapıyor hala hakkımda
1744970749217.webp

1744971165648.webp

Bugün Erdem açabileceği en iyi yayını açtı. Her bir saniyesi ayrı eğlenceliydi. Önce trollere sallayarak başladı, sonra yayının sonlarına doğru Amerika'da lise okusaydı hayatının ne kadar iyi ve sosyal olabileceğini anlatmaya başladı. En son Amerika'da okuyan bir Türk'ün videosunu açtı ve izledikçe hayâllere dalmaya başladı. Chat'teki herkes Erdem için endişelendi çünkü Erdem yaşayamadığı, hayâlini kurduğu ve arzuladığı hayatı ekran başında izledikçe fenalaşıyordu. Sonra aniden "ooofff" dedi ve yayını kapattı. Çok rahatlıkla söyleyebilirim ki özellikle şu son dakikalar bu yayını Erdem'in açtığı en iyi yayın kıldı. Bu yayını yaklaşık 10 kişi canlı izledi.

Last edited:
Şu an yayın açtı ve yayında Erdem Alsırt ismiyle yeni bir kanal açtı. Bu yeni kanalda yaşadığı sorunları ve bu konudaki dokümanları arşiv mantığıyla paylaşacakmış, bu kanalı hiç kapatmayacağım dedi.

Bu arada o memeler ne aq, sinandan gizli HRT mi vuruyor bu napıyor anlamadım. Yahudi (geriLLa) BİM pizzasındaki emülgatörler yoluyla sisifikasyon prosesini tamamlamış galiba.
1744974104592.webp

Şu an yayın açtı ve yayında Erdem Alsırt ismiyle yeni bir kanal açtı. Bu yeni kanalda yaşadığı sorunları ve bu konudaki dokümanları arşiv mantığıyla paylaşacakmış, bu kanalı hiç kapatmayacağım dedi.

Bu arada o memeler ne aq, sinandan gizli HRT mi vuruyor bu napıyor anlamadım. Yahudi (geriLLa) BİM pizzasındaki emülgatörler yoluyla sisifikasyon prosesini tamamlamış galiba.
View attachment 7240160
Serserillo çıldırdı şuan da yayın da A1 ingilizcesiyle bize fuck diyor.

Ṣiṣko erdem ack-sırt amerihanın oyunları diye gezerken Amerikada okuyan liseli kizi izleyip ozenmesi super ironik. Gerizekali boktan dogma erdem
Okuyan erkek, ekran görüntüsündeki çocuğun kız arkadaşı.
1744974670196.webp

Her karesi çok değerli bir yayın. Şimdilik silinme ihtimaline karşı alelacele uyduruk bir kayıt aldım silmezse daha kalitelisini müsait olunca yükleyeceğim.
1744975108904.webp

1744975185294.webp

Şu anki yayınında ChatGPT ile kendisine teşhis koyuyor. Bu arada bu yayındaki "skhjmeskg" nickli anon, her bir yorumun beni çok güldürdü sana çok teşekkür ederim.

Last edited:
Okuyan erkek, ekran görüntüsündeki çocuğun kız arkadaşı.
View attachment 7240183
Her karesi çok değerli bir yayın. Şimdilik silinme ihtimaline karşı alelacele uyduruk bir kayıt aldım silmezse daha kalitelisini müsait olunca yükleyeceğim.
Erdem kıskançlıktan deli danaya dönmüştür yeni kanalın da süt banyosu yapacağız.

18 Nisan 2025
Troller boş yapıyor hala hakkımda

Bugün Erdem açabileceği en iyi yayını açtı. Her bir saniyesi ayrı eğlenceliydi. Önce trollere sallayarak başladı, sonra yayının sonlarına doğru Amerika'da lise okusaydı hayatının ne kadar iyi ve sosyal olabileceğini anlatmaya başladı. En son Amerika'da okuyan bir Türk'ün videosunu açtı ve izledikçe hayâllere dalmaya başladı. Chat'teki herkes Erdem için endişelendi çünkü Erdem yaşayamadığı, hayâlini kurduğu ve arzuladığı hayatı ekran başında izledikçe fenalaşıyordu. Sonra aniden "ooofff" dedi ve yayını kapattı. Çok rahatlıkla söyleyebilirim ki özellikle şu son dakikalar bu yayını Erdem'in açtığı en iyi yayın kıldı. Bu yayını yaklaşık 10 kişi canlı izledi.
Norveç'te devlet halka bebek gibi bakıyormuş. Orada mutsuz olmak depresyona girmek yasakmış. Yalnızsan devlet sana oynaş diye kız veriyormuş. 🤣
Erdem kadar bu yaşa gelip hayatın işleyişini bu kadar yanlış anlamış başka bir insan ne gördüm ne duydum.

Ṣiṣko erdem ack-sırt amerihanın oyunları diye gezerken Amerikada okuyan liseli kizi izleyip ozenmesi super ironik. Gerizekali boktan dogma erdem
Muhafazakâr babasının anlattıklarıyla Hannah Montana'da gördükleri birbiriyle tokuşunca böyle oluyor.

Bu arada o memeler ne aq
Kendisine spor yapması tavsiye edildiğinde "spor bana hayattan beklediğim şeyleri verecek mi" diyen adam memesi.

Bu arada giydiği tişört 4 Nisan'dan beri üzerinde.
1744974252009.webp
1744974260985.webp

Sinan İngilizce konuşarak Erdem'i azarlıyor. Kendi ağzıyla "Erdem asosyal, dışarı çıkmıyor, markete bile gitmiyor, 96 kilo" diyor. "Oğlum artık dışarı çıkman lazım, böyle olmaz" diyor. Almanca skillerini de göstermeyi unutmuyor.
Erdem ile Sinan arasında dönen reşitlik muhabbeti:

Erdem "15 yaşındakiler mahkeme kararıyla reşit olabilir" diyor, Sinan ne kastettiğini anlayıp onu hemen düzeltiyor.

Last edited:
Erdem Norveç'e gitmiş biri olarak söylüyorum senin gibi 81iqlu obez biri Norveç'te doğsaydı şu an intihar etmiştin, Sinan gibi baban olmasaydı zaten yaşayamazdın yat kalk babana dua et adam en başından beri sana 300 IQ akıl veriyor sene 2020de sana diyor ahmaksın oğlum sen uğraşma sitelerle git dersini çalış kapat interneti adamı dinlemedin üstüne gizli ses kaydını alıp oraya buraya yaydın.
Gittin milleti taciz ettin, fantazilerini anlattın, sikini attın, milleti taciz ettiğini diğer sitelere gururla yazdın (aslı tılsım, 13+5 vs.).

Şimdi ben çıktım diyorum ki bu Erdem denen sapık sırf liseye gidip sikişemedi diye 25 yaşında liseli kız sikmek istiyor. Buna karşı kendini savunmak için liselilerin hayat videolarını açıp canlı yayında ağzın sulana sulana "OFFF OFFF" diyip en sonunda kıza sarılınca yayını kapatıyorsun.

Hala şu an canlı yayınında kandırılabilen korkutulabilen diyorsun, ulan kim dedi sana sikinin fotoğrafını sağa sola at, kim dedi sana internete brony furry pegasister yaz önüne geleni taciz et, ettiğin tacizleri forum sitesinde anlat? Kim dedi sen 25 yaşına geldin liseli kız sikemedin o zaman hap yut liseye dön, bunlar senin kendi fikirlerin kimsenin seni kandırdığı yok.

Kimlik bilgilerim ifşa oldu diye korkup 1 hafta sonra 1380 sokağa fiber çektirdim diye açık adresini paylaşan, otizm raporunu ekrana koyup canlı yayın açıp, otizm raporundaki fotoğrafı koyunca panellemişler çalmışlar diye iftira atan birisin. Babanın lafını da dinlemiyorsun. Troll, korku salıyor bilmemne diyorsun oğlum hap atıp 14 yaşına dönücem diyip, profile 14 yaşında yazıp çoluk çocuğu taciz ediyorsun ve hedefin bu taciz ettiğin çocuklara tecavüz etmek o yüzden Norveç hapishaneleri, kanunlar değişsin cezalar kalksın diye yayın açıyorsun. Kafasında suç planı olmayan, otizm hastası biri niye durduk durmadık yere hapishane şartlarından bahsetsin? Zihinsel engeli olan biri dediğim gibi engelimle nasıl yaşarım hayatımı nasıl sürdürürüm diye mücadele edeceğine hap atarım liseye dönerim manita yaparım diye gezmez, işin komiği bunu suratına vurunca cevap yayını olarak liselilerin hayatını koyup off off diyip yayını kapatman.

Sen Norveç'i bırak önce baban olmadan BİM'e git, yaşını ufaltmayı bırak önce tombul memelerini ufalt. Kimse senle otistiksin diye uğraşmıyor, herkes seninle sapıksın diye uğraşıyor.

Hala internet kötüye gitti eskiden iyiydi falan diyorsun. Eskiden de böyleydi zaman geçtikçe sen kendini rezil ettin sadece. Interneti de Amerika buldu, zaten sen Amerikaya falan sallayıp duruyorsun ama şurada yazanların zekatı donanım sitelerine türk sitelerine düşse seni linç eder öldürürler Erdem ki böyle devam edersen zaten düşecek ve baban bile seni koruyamayacak. Dünyanın hiç bir yerinde 25 yaşına gelmiş birisi profile 14 yaşında yazıp çoluk çocuğa sikini atıp liseli kızların yayınlarını açıp off off çekip rahat yaşayamaz böyle bir ülke dünyada yok.

Şu an canlıda hala suçu başkasına atma peşinde. Amerika sosyal medyayı sınırlandırsa böyle olmazdı, sen yine gidip çoluk çocuk sikmeye çalışıp kendini rezil edecektin Erdem Amerika ile alakası yok bu durumun seninle alakalı. Ordan burdan kafana göre bişeyler okuyup doğru olduğuna inanıp kendini rezil ediyorsun. Madem internet kötü kapat git, hem sosyal medyaya amerikaya bok atıp sonrasında amerikan internetini kullanarak amerikan discord programından çocuk sikmeye çalış. Sosyal çürüme diyip duruyorsun ulan sosyal çürük olan sensin memeler olmuş çiçek satan çingene memesi, yaş 25 ama 14 yazıp liseli sikmeye çalışayım, gideyim çizgifilm pornosuna 31 çekeyim, sikimin resmini her yere atayım, alakasız insanları taglıyıp başlarını belaya sokayım (Berrenur), senden büyük sosyal çürüme mi var oğlum?

Bu arada geçen yazdıklarımda da gayet haklıymışım Sinan bey'e okutmuşsun herhalde o da haklı olduğuma kanaat getirmiş çünkü profile yaşını 14 yaz, git norveç suç ceza kanunu hakkında video çek, büyümeyi reddediyorum videosu çek bunlar Sinan bey'in onaylayacağı şeyler değil adama otizmliyim problemliyim diye ağlayıp kendi babanı kandırıp arkasından liseli kız sikmeye çalışıyorsun.

Last edited:
1744982131100.webp

açtığı yayında delirdiği son kısım

View attachment 7240580
Evet dostlar. Sanırım gerçekten Erdem yapmaması gereken şeyler yapmış son zamanlarda, ve her saniye bunu düşündüğü gerek hâl ve hareketlerinden gerek art arda attığı videolar ve açtığı yayınlardan belli oluyor. Bugün gerçekleşen sıradışı olayların başka açıklaması olamaz. Sinan, hâlâ bu kadar insanın neden toplanıp Erdem'le bu kadar uğraştığını merak ediyorsun.
Malum fotoğrafın bu yorumda olmasını istemiyorum, o yüzden tiradın başına gidin.
2017 senesinde yani erdem 18 yaşındayken 13 yaşında bir kıza discord üzerinden sikinin resmini atıyor.
Benim kişisel sebebim bu. Ben normalde insanlarla uğraşmayı sevmem ama ortada çocuk istismarı olunca potansiyel vakaları engellemek için elimden geleni yaparım ve bundan şeref duyarım. Bu konu 4000 yorum almış, 600 bin kere görüntülenmiş ve yüzlerce insanı bir araya getirmiş. Ben de buranın bir parçası olduğum için gurur duyuyorum ve çocuk istismarının karşısında duruyorum.

Last edited:
Back